ROYALTY

Royalty

Koninklijk Paar bij feestelijke overdracht Amare

584A1210 2

Op donderdagavond 2 september had Den Haag bijzonder bezoek! Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima waren aanwezig bij de feestelijke overdracht van Amare.

Lees meer: Koninklijk Paar bij feestelijke overdracht Amare

Koningsdag 2020

zomerfotosessie-2019-5-koninklijk-gezin-4000px

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hunne Koninklijke Hoogheden de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane vieren Koningsdag maandag 27 april thuis op Paleis Huis ten Bosch.

 

Zij zullen vanuit daar op het platform www.koningsdagthuis.nl aanwezig zijn.

De Koning zal rond 10.00 uur een korte boodschap uitspreken. Gedurende de dag worden beelden gedeeld van de viering van Koningsdag door het Koninklijk gezin middels televisie, de Nederlandse beeldbanken, berichten op de socialmediakanalen van het Koninklijk Huis en dus ook het platform www.koningsdagthuis.nl. Om 16.00 uur sluit de Koning Koningsdag af door het glas te heffen tijdens de Nationale Toost. @RVD

 

Beeld: © RVD

 

 

Fotosessie van de Oranjes in Lech 2020

m fotosessie-lech-2020-koning-koningin-1

Op dinsdagochtend 25 februari 2020 vond in Lech, Oostenrijk, de jaarlijkse fotosessie plaats met Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Catharina-Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane.

Lees meer: Fotosessie van de Oranjes in Lech 2020

Kersttoespraak Koning op 25 december 2019

m 2019-kersttoespraak-koning-1De Kersttoespraak van Zijne Majesteit de Koning werd Eerste Kerstdag, woensdag 25 december om 13.00 uur, uitgezonden door de NOS op NPO1 en op Radio 1.

Lees meer: Kersttoespraak Koning op 25 december 2019

Koningspaar op staatsbezoek naar Indonesië

koningspaar 3A4A4729Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Joko Widodo een staatsbezoek aan de Republiek Indonesië. Het bezoek vindt plaats in de week van 9 maart.

Lees meer: Koningspaar op staatsbezoek naar Indonesië