Nieuws

Harry Styles komt met nieuw album

Harry styles 1200x1200

 

Harry Styles heeft vandaag zijn langverwachte nieuwe album Harry’s House uitgebracht, de opvolger van Fine Line uit 2019. De eerste single van het album, As It Was, verscheen op 1 april en is inmiddels al ruim 470 miljoen keer gestreamd. 

Op Harry’s House duikt Harry Styles in thema’s die hem persoonlijk aan het hart gaan: “identity, community and love”. Harry: “These songs are about building a home out of your emotions and memories, so you can create a place where you belong, wherever you go.” Het resultaat is volgens de zanger een album vol gecompliceerde love songs en rauwe emoties, met een sound die toch opgewekt, zelfverzekerd en onbevreesd klinkt. 

Harry Styles schreef zijn nieuwe album met zijn vaste schrijvers Tyler Johnson, Kid Harpoon en Mitch Rowland, met wie hij ook zijn eerdere muziek schreef. Tijdens de pandemie werkte het viertal in LA, Tokyo en de Engelse countryside aan het album. 

As It Was, de eerste single van het album, verscheen op 1 april en werd in de VS de op één dag meest gestreamde single op Spotify ooit. Harry speelde het nummer vorige maand voor het eerst live tijdens zijn headline shows op Coachella. @Sony Music

Beluister Harry's House