Nieuws

VanVelzen afsluiter Just Peace Festival zondag 22 september

vanvelzenRoel van Velzen en zijn band sluiten op zondag 22 september het Just Peace Festival af met een exclusief concert in het Kurhaus. Speciaal voor het Just Peace Festival bundelen VanVelzen, het Kurhaus en UNICEF Nederland de krachten.

Den Haag staat zaterdag 21 en zondag 22 september volledig in het teken van het Just Peace Festival. Met verschillende activiteiten wordt de Internationale VN Dag van de Vrede gevierd. Voor meer informatie: www.justpeacethehague.com

 

Wie Roel van Velzen zegt, zegt muziek. Nederland leerde Roel kennen als huispianist in DWDD en later als coach in The Voice Of Holland. Zijn liedjes Baby Get Higher, When Summer Ends en Love Song werden radioklassiekers. "Ik hou van componeren, krijg een grote kick van het opname proces, maar ben uiteindelijk bedoeld om op het podium te staan" zegt hij zelf over zijn passie.

 

Roel en de band genieten een livereputatie van formaat, mede omdat de band zorgt voor vuurwerk en Roel het publiek altijd onderdeel maakt van de show waren ze te zien op vrijwel ieder festival- en theaterpodium van Nederland. Afgelopen seizoen speelden ze samen met Leo Blokhuis een theatervoorstelling over Queen, alle 40 zalen waren uitverkocht.

 

De kaartverkoop van het concert start op vrijdag 19 juli om 10:00 uur via www.justpeacethehague.com en www.ticketmaster.nl. Voor dit bijzondere concert is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Over Just Peace Festival


Just Peace is een samenwerking tussen onderwijsinstellingen, cultuurinstellingen en internationale organisaties die zich in Den Haag bezig houden met het werken aan, en onder de aandacht brengen van vrede.
Rondom 21 september, de Internationale Dag van de Vrede, organiseren zij gezamenlijk het Just Peace Festival. Met vele activiteiten wordt de Internationale VN Dag van de Vrede gevierd in Den Haag, de internationale stad van vrede en recht. Het programma van het festival bestaat uit een inspirerende mix van debat, podiumkunst, museale activiteiten, sport en muziek, waarbij het thema vrede & recht centraal staat.

 

Foto: Walter Blokker

 

Just Peace presents: VanVelzen
Locatie: Kurzaal, Grand Hotel Amrãth Kurhaus
Datum: Zondag 22 september 2019
Aanvang concert: 20:00 uur - einde concert ca. 21:00 uur
Ticketprijs € 25,00


Verkoop: www.justpeacethehague.com

en www.ticketmaster.nl