Nieuws

Keane op Live on the Beach in Scheveningen

lotb Foto-Header-LOTB-

De Engelse topband KEANE zal  op 7 september een groot concert geven op het strand van Scheveningen.

 

De organisatie van de Live on the Beach strandconcerten is er trots op dat de Britse topband KEANE, bekend van tophits als 'Somewhere only we know', 'Everybody's changing' en 'This is the last time' dit jaar voor Live on the Beach heeft gekozen voor hun enige concert in Nederland.
Na uitverkochte Live on the Beach edities met o.a. Marco Borsato, Doe Maar en Anouk staan de strandconcerten in Scheveningen inmiddels internationaal ook goed bekend.

KEANE-LOTB-HR-image-Een fors aantal hits staan op de vier albums van de Britse band, waarvan er wereldwijd ruim 12 miljoen verkocht zijn. Het debuutalbum 'Hopes and Fears' staat zelfs in het rijtje van de 40 bestverkochte albums ooit in Engeland. Ditzelfde album stond maar liefst 95 weken in de Nederlandse Top 100.
In 2013 besloot de band een pauze te nemen. In de tussentijd bracht leadzanger Tom Chaplin twee soloalbums uit. Nu, ruim 5 jaar later, keert KEANE weer vol energie terug en tourt door Europa.

 

Deze jubileumeditie van Live on the Beach heeft een bomvol programma. De andere artiesten die deze dag optreden zijn o.a. Suzan & Freek, Rondé, Pat Smith en Van Dik Hout.

 

De avond wordt spectaculair afgesloten door Faithless met Maxi Jazz DJ set. Faithless brak in 1995 door met de single 'Salva Mea'. Drie jaar later scoorden ze met 'God is a DJ' in ruim 25 landen een megahit. Maxi Jazz sluit Live on the Beach 2019 af met alle Faithless hits. @Live On The Beach