Nieuws

Jack $hirak wint MTV EMA voor Best Dutch Act 2018

m DutchEMA2018 0005Jack $hirak is de winnaar van MTV EMA voor Best Dutch Act 2018. Dit maakt Viacom-zender MTV zojuist bekend. Hij ontving de award maandagavond 29 oktober tijdens de MTV EMA Pre-Party in Het Sieraad in Amsterdam.

Jack $hirak nam het in de categorie Best Dutch Act op tegen Bizzey, Maan, Naaz en Ronnie Flex. De fans verkozen hem als winnaar. Naast deze prijs maakt Jack $hirak nu ook kans in de categorie Best Worldwide Act tijdens de MTV EMA 2018 in Bilbao. De MTV EMA 2018 is zondag 4 november vanaf 21.00 uur live te zien op MTV.

 

m DutchEMA2018 0001Tijdens de MTV EMA 2018 treden internationale supersterren als Nicki Minaj, Halsey, Rosalía en "Global Icon" award ontvanger Janet Jackson op. Ook Panic! At The Disco, Alessia Cara, Marshmello, Bastille, Anne Marie en Jack&Jack maken op hun opwachting op het podium van de internationale show. De presentatie is in handen van Hailee Steinfeld. Lindsay Lohan, Anitta, Debby Ryan, Ashlee Simpson, Evan Ross, Michael Peña en Diego Luna reiken awards uit. Binnenkort worden er meer optredende artiesten en aanwezige sterren onthuld. Naast Jack $hirak is ook dit jaar de Nederlandse top performer Martin Garrix genomineerd voor MTV EMA Best Electronic.

 

m DutchEMA2018 0002MTV EMA Pre-Party Amsterdam
De MTV EMA Pre-Party werd gepresenteerd door MTV-hosts Kay Nambiar en Monica Geuze. De optredens werden verzorgd door een Nederlandse Badass Female Line-Up, met Famke-Louise als main act en met DJ's Aiscream en Mia More aan de draaitafels. De avond was live te volgen via de social kanalen van @mtv.nl

 

m DutchEMA2018 0004De MTV EMA 2018 is op zondag 4 november vanaf 21.00 uur live te volgen op MTV en via de MTV socials (Instagram, Facebook en Twitter). #mtvema

De MTV EMA Pre-Party in Het Sieraad in Amsterdam werd mede mogelijk gemaakt door Ketel 1 en VRF-AV Engineers.@MTV-EMA

Foto: Viacom/MTV - Samuel van Leeuwen