Nieuws

LAKSHMI presenteert nieuwe theatertour: Foto's

m LAKSHMI-perspresentatie-kleinekomedie-Bianca-Dijck-1Gisteren presenteerde LAKSMI haar nieuwe theatertour in De Kleine Komedie in Amsterdam. ADEM is de titel van haar eerste theatervoorstelling die later dit jaar in premiere gaat.

LAKSHMI is van 25 oktober 2018 t/m 30 maart 2019 in de Nederlandse theaters te zien. De première is op 7 november 2018 in De Kleine Komedie te Amsterdam.

 

m LAKSHMI-perspresentatie-kleinekomedie-Bianca-Dijck-2Tijdens deze fascinerende theatervoorstelling maakt het publiek kennis met de vrouw achter de zangeres. Een zangeres die haar credits al verdiende met  haar concerten en verschillende tv-optredens waaronder in De Wereld Draait door. Daar maakte het publiek kennis met een fascinerende persoonlijkheid, een gedreven zangeres. 

 

m LAKSHMI-perspresentatie-kleinekomedie-Bianca-Dijck-16In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout maakt zij een voorstelling waar ze het publiek een complete ervaring geeft die muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk maakt. @LAKSHMI


Voor alle speeldata, kaarten en meer informatie ga naar http://lakshmimusic.com

 

Bianca Dijck was bij de perspressentatie en legde het vast op foto. Fotografie: Bianca Dijck Flits & Klik Photography

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage