Nieuws

Tom Browne blaast sterren van de hemel in Paard Den Haag

Tom-Browne-FB-1080x450Jazz-trompettist Tom Browne is een beroemdheid met een belangrijke staat van dienst. Hij scoorde grote hits als  'Funkin' For Jamaica (N.Y.)' en 'Thighs High (Grip Your Hip) ' en weet absoluut een feestje te bouwen op het podium. Op 30 mei komt hij zijn skillz laten zien en horen in Paard Den Haag.

 

Ook zei muziek-icoon George Benson eerder: hij gelooft in welke muziekstijl en de manier hoe je hiermee kunt communiceren, en niet elke artiest kan dat. Verassend genoeg begon Tom Browne met piano spelen, maar hij vond een aantal jaar later zijn passie en speelde met 21 jaar al zijn eerste concert van Amerikaanse componist Weldon Irvine.

 

Anno 2018 is Tom Browne zijn glans nog niet verloren en staat hij nog steeds in de Top 2000, en nu gewoon in Paard!Optredens van Tom Browne zijn wervelend maar ook bezielend. Dit is een man die graag een connectie maakt met zijn publiek. Op 30 mei staat Tom Browne in Paard om zijn publiek mee te nemen in zijn passie. De liefhebber van prachtige trompet- en jazzklanken mag dit concert zeker niet missen!