Nieuws

Sigourney K komt met tweede single

image

In aanloop naar haar debuut EP heeft Sigourney K haar tweede single 'Small Talk' uitgebracht.

De single is geschreven door Sigourney K en songwriter Casey Smith, die eerder heeft samengewerkt met o.a. Selena Gomez, Kygo en Ryan Tedder. Producers Spanker (bekend van meerdere Nederlandse hits maar ook van samenwerkingen met M.I.A., DJ Snake en Yellow Claw) en Stuart Chrichton (eerder samengewerkt met o.a. Selena Gomez, Kesha) zijn verantwoordelijk voor de productie van de track. "Small Talk" is een R&B-pop song die de spanning van twee flirtende personen, die graag de 'Small Talk' willen overslaan, goed samenvat in een speels en mid-tempo nummer. 'Small Talk' is de tweede single van haar aankomende debuut EP welke in 2018 uitgebracht zal worden.

 

Eerder in 2016 bracht zij haar eerste single uit genaamd 'Sniper' featuring R.City, gevolgd door een remix met niemand minder dan Sevn Alias. Gezamenlijk hebben de tracks meer dan 1.8 miljoen streams behaald en is het een goed voorproefje van wat er nog meer uitgebracht zal worden in 2018.

 

Sigourney K. is te herkennen aan haar prachtige bos krullen, toch zullen haar zang- en danstalenten je de komende jaren het meest opvallen. Oorspronkelijk uit Amsterdam woont en werkt ze inmiddels in Londen aan haar debuut EP.
Haar achtergrond in dans heeft haar aangeleerd om keihard te werken aan al haar talenten. Ter voorbereiding van haar debuut EP verdeelt ze haar tijd tussen schrijven, opnemen en dansen. Het jaar 2018 zal dan ook een veelbelovend jaar worden waarin zij al haar talenten middels nieuwe singles kan laten tonen.

 

Beluister de single hier https://open.spotify.com/album/17EackTViAFr0fZWhMYbo4

 

instagram.com/sigourneyK
twitter.com/sigourney_k
facebook.com/sigourneyk
snapchat: sigourneyk

Foto: Soney Music