Nieuws

Lady Gaga moet Europese tour wegens ziekte verplaatsen

gagaLive Nation heeft vanochtend bevestigd dat het Europese deel van de Joanne World Tour van Lady Gaga helaas verplaatst wordt naar begin 2018.

Het zes weken durende Europese deel van de tour zou op 21 september van start gaan in Barcelona in Spanje en op 28 oktober eindigen in Keulen in Duitsland.
Het concert dat op dinsdag 3 oktober gepland stond in de Ziggo Dome in Amsterdam wordt verplaatst naar een nieuwe datum.

Lady Gaga kampt met ernstige pijnklachten waardoor ze niet in staat is om op te treden. Ze staat momenteel onder toezicht van medische deskundigen die hebben geadviseerd het Europese deel van haar tour uit te stellen. Lady Gaga is zeer aangeslagen dat ze haar Europese fans moet laten wachten. Ze is van plan de komende zeven weken proactief onder begeleiding van haar artsen te werken aan haar herstel en tevens haar trauma's uit het verleden aan te pakken die nog steeds haar dagelijkse leven beïnvloeden waardoor ze ernstige lichamelijke pijnen heeft. Wanneer zij haar tour weer hervat wil ze haar fans de beste versie van haar show geven die ze voor hen heeft gemaakt.

Lady Gaga bedankt al haar fans in heel Europa voor hun steun en begrip.

Momenteel wordt er gewerkt aan vervangende data van het Europese tourschema. Zodra de nieuwe tourdata bekend zijn, worden de fans hierover geïnformeerd. Het tweede deel van haar Noord-Amerikaanse tour gaat door zoals gepland.

Lady Gaga en de organisatie bieden hun verontschuldigingen aan voor het ongemak.

Qmusic presents

Lady Gaga – Joanne World Tour (UITGESTELD)