Nieuws

Joke Bruijs nodigt Feyenoord selectie uit voor galaconcert.

Joke Bruijs Credits Dennis van TellingenThe First Lady of Rotterdam, Joke Bruijs heeft gisteren haar eerste CD 'Young at Heart' overhandigd gekregen van Willem van Hanegem. Waarop zij spontaan de hele Feyenoord selectie uitnodigde voor haar gala concert op 25 juni.

Joke: "Het leven moet gevierd worden, als onze jongens onverhoopt niet winnen dan verdienen we een borrel, als we wel winnen dan vieren we samen het Rotterdamse feestje van de eeuw op 25 juni."

 

Joke zit dit jaar 50 jaar in het vak, dit zal ze op 25 juni vieren met een feestelijk galaconcert in De Doelen Rotterdam. Naar aanleiding van dit concert heeft Joke een CD uitgebracht met prachtige Engelstalige nummers. Gedurende een rondvaart over de Maas in Rotterdam, onder het genot van mooie muziek en samen met goede vrienden, kreeg ze het eerste exemplaar van haar nieuwe CD overhandigd van Feyenoord icoon Willem van Hanegem.

Joke ; "Wat ben ik blij dat ik na 50 jaar in dit prachtige vak weer een CD mag uitbrengen met de mooiste jazz en standard songs die ik ken. Maar dat ik deze van Willem van Hanegem krijg, op de Maas, voor de Erasmusbrug, maakt het feestje compleet.".

 

Samen met het 35-koppige internationale 'North Sea Symphonic Big Band Orchestra', onder leiding van Frits Landesbergen, staat Joke Bruijs op 25 juni in Rotterdam om te vieren dat ze 50 jaar in het vak zit. Gedurende de avond passeren al haar muzikale, theatrale en privé hoogtepunten de revue. Maar ze zal er niet alleen staan, gedurende de avond zullen er gastoptredens zijn van Ron Brandsteder, Madeline Bell, Jan Kooijman en natuurlijk Gerard Cox.

 

Foto: Dennis van Tellingen