Nieuws

De Staat en Jeugd van Tegenwoordig per helicoper langs Bevrijdingsfestivals

m 5 mei 2017    Freddie de Roeck  -4635De mannen van De Staat en De Jeugd van Tegenwoordig reisden vandaag per helicopter langs de verschillende bevrijdingsfestivals in Nederland.

De Ambassadeurs van de Vrijheid verzamelden zich vrijdagochtend op vliegbasis Gilze-Rijen, waar hun helikopters gereed stonden voor vertrek. Voor dat de heli's de lucht in gingen was er voor de media een interview moment. Waarna ook de fotograferen de tijd kregen om dit vast te leggen.

m 5 mei 2017    Freddie de Roeck  -46483FM-dj Frank van der Lende ging samen met zijn oma Jacqueline langs de verschillende podia om haar verhaal over de oorlog te vertellen.

De Staat en De Jeugd van Tegenwoordig waren dit jaar Ambassadeurs van de Vrijheid. ,,Dit is toch wel een goed moment om te vieren dat wij facking lekker gaan'', reageerde Willie Wartaal gisteravond op dat ambassadeurschap. ,,Maar ook om niet te vergeten dat het niet altijd hetzelfde is geweest. En dat er andere plekken zijn waar mensen op dit moment gewoon slecht gaan." De Jeugd van Tegenwoordig gaat als eerste naar Groningen, om het publiek op te warmen voor de rest van de dag.

m 5 mei 2017    Freddie de Roeck  -4740Fotograaf Freddie de Roeck legde het helikopter instap fotomoment van De Staat en De Jeugd van Tegenwoordig op de gevoelige plaat vast. Nog voordat ze de lucht in vlogen om op te gaan treden op 5 mei Bevrijdingsfestivals.

 

Fotografie: Freddie de Roeck Partyenconcert.com

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage