Nieuws

Edsilia Rombley en Re-play maken gezamenlijke single

m m Holland Zingt Hazes ZiggoDome Amsterdam 17-03-2017 Gwendolyne-8451Ze kennen elkaar al jaren, spraken elkaar vaak en altijd was er de wens om nog eens een keer samen een nummer op te nemen. Het is er nu eindelijk van gekomen en wel met het door Tjeerd P. Oosterhuis geschreven “Wat Je Doet Met Mij”.

Het nummer zal vanaf donderdag 30 maart beschikbaar zijn via de diverse downloadportals en streaming- diensten.

De single Wat Je Doet Met Mij heeft bijna vijf jaar lang ‘op de plank’ gelegen. Tjeerd schreef het kort na de geboorte van zijn eerste dochter Imaani. Een mooie, warme tekst van een ouder voor zijn kind, die echter tegelijkertijd als een universele liefdesverklaring kan worden gevoeld.

Re-Play en uiteraard Edsilia kenden het nummer en waren er al heel lang razend enthousiast over. Begin dit jaar hakten ze de knoop door. Samen met componist/gitarist Jürgen Perier legde Tjeerd de laatste hand aan het nummer. Het resultaat: de release van Wat je Doet Met Mij als single van Edsilia Rombley ft. Re-Play.

Re-Play: “We keken allang uit naar een samenwerking met deze sympathieke Soulsister. Samen hebben we een product afgeleverd waar we zeer trots op zijn!”
Edsilia: “De mannen van Re-play ken ik al zo lang en daarom ben ik erg blij dat ik nu eindelijk wat moois met ze heb kunnen opnemen!”
Gezien het onderwerp van de single, roepen Edsilia en Re-Play mensen op om beeldmateriaal te delen op social media, die gaan over pure liefde voor hun kinderen, partner, vrienden, familie of huisdieren. De ingezonden filmpjes willen zij verwerken in de video clip van de single.

Op 12 mei, wanneer Edsilia haar 20 jarig jubileum als artiest viert met een groots optreden in Koninklijk Theater Carré, is Re-Play één van de special guests en zal dit nummer ook ten gehore brengen.

 

Foto: Gwendolyne van Erp