Nieuws

Glennis Grace ontvangt platina plaat

Glennis Grace_Rfotografie_RRijntjes-19

Uit handen van Carlo Boszhard en Irene Moors ontving zangeres Glennis Grace een platina plaat voor haar album “One Night Only” tijdens de uitzending van “Life4You.” Er zijn ondertussen meer dan 50.000 exemplaren verkocht wat goed is voor de platina status.

Glennis werd totaal verrast door de award en reageerde emotioneel: ‘Wauw, ik weet niet wat mij allemaal overkomt het afgelopen jaar. Ik was al supertrots toen het album goud werd, maar dat hij nu ook nog eens platina is had ik nooit durven dromen!’

In mei 2011 verscheen “One Night Only.” Na de gouden status van dit album, een gouden single voor “Afscheid” en goud voor “Wil Je Niet Nog 1 Nacht,” het duet dat zij met Edwin Evers zingt, is dit ondertussen haar vierde award die ze binnen één jaar mocht ontvangen.

Het succes lijkt zich ook het komend jaar alleen maar verder uit te breiden. Zo verschijnt haar nieuwe album half mei, staat ze diezelfde maand 3 maal als speciale gast bij “Toppers In Concert” in de Amsterdam ArenA en is haar eerste Heineken Music Hall concert, “This Is My Music” op 15 september dit jaar. 

Kijk hier om dit mooie moment terug te bekijken:

http://www.rtl.nl/xl/#/u/b487fb0b-3883-4bd1-83d7-d762ea52e508