Nieuws

Glennis Grace wederom Beste Zangeres

IMG_0132_gd

Gisteravond tijdens de uitreiking van de Buma NL Awards’ werd Glennis Grace voor de tweede keer op rij uitgeroepen door het Nederlands publiek tot de Beste Zangeres van Nederland! De prijzen worden sinds vorig jaar uitgereikt in samenwerking met de TROS en Buma Cultuur om de Nederlandstalige muziekcultuur te supporten.

Glennis is erg blij en vereerd met de prijs en laat weten: “Mede doordat deze Buma NL Award’ een publieksprijs is, is mijn waardering nog groter! Daarnaast is dit het mooiste compliment wat je kan krijgen van je fans en geeft het mij nog meer motivatie voor de aankomende periode.”

Het jaar 2011 kan inmiddels omschreven worden als het ‘Gouden jaar’ voor de zangeres. Naast haar eerste nummer-1 hit met Afscheid, ontvangt ze uit handen van Carlo & Irene ook een Gouden plaat voor de single. Haar album One Night Only is zo goed als Platina en haar nieuwe single Always samen met het prestigieuze Metropole Orkest staat hoog in de charts. Om deze periode mooi af te sluiten geeft Glennis Grace in samenwerking met RTL haar eerste grote solo concert tijdens Sunday Sessions op 23 oktober in Studio 21 te Hilversum. De eerste show om 19.30 uur is zo goed als uitverkocht en voor de middagshow om 14.30 uur zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Tickets voor Sunday Sessions met Glennis Grace zijn verkrijgbaar via See Tickets – www.seetickets.nl.