Nieuws

Glennis Grace scoort allereerste nummer 1 hit

Persfoto_Glennis_Grace_-_foto_William_RuttenEen hoogtepunt in de 15-jarige carrière van zangeres Glennis Grace, vandaag scoort ze namelijk haar allereerste nummer-1 hit met “Afscheid”.

De afgelopen twee weken stond volledig in het teken van de zangeres en haar optreden in het TROS-programma “De Beste Zangeres van Nederland”, waar zij menig hart liet smelten met haar versie van “Afscheid”. Niet alleen kijkers van het programma, haar fans en de pers, maar ook de andere zangers in de serie, waaronder Xander de Buisonjé zelf, waren overdonderd door haar uitvoering.

Haar social media, waaronder Twitter en Facebook zijn letterlijk ontploft door de vele reacties naar aanleiding van haar optreden. Daarnaast was de zangeres veelvuldig in de media te zien. Sky Radio, Radio 538, Radio 2, 3FM, Q-Music en 100%NL draaien de single continue.

In de 15-jarige carrière van Glennis zijn er wel eens eerder kleinere successen geweest zoals in 1994 “I’m Gonna Be Strong”, in 2005 “My Impossible Dream”, in 2009 “Als je slaapt” en vorig jaar “Als je mij weer aankijkt”.

Glennis Grace weet niet wat haar overkomt op dit moment en haar leven staat op z’n kop. Met tranen in haar ogen laat ze weten dat dit de mooiste bekroning is op de eerste 15 jaar van haar carrière en hoopt, en zal er alles voor doen, om het minimaal de komende 15 jaar zo vol te houden.

De komende tijd zal Glennis Grace zich focussen op haar intieme concert op 27 april met speciale gasten in Club Dauphine in Amsterdam. Hiervoor zijn alleen kaarten te winnen zijn via Evers Staat Op (Radio 538) en 100%NL. Van dit concert zal half mei een nieuw album en dvd uitgebracht worden en tevens zal dit concert op televisie te zien zijn. Eind mei zal Glennis het nummer “Afscheid” gaan zingen tijdens Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA. (foto William Rutten)