Nieuws

Nieuws

Nieuwe K3 show Kom Erbij in Den Haag in première

k3 nieuwe show

Eindelijk weten we wie K3 opnieuw compleet maakt! Julia zal naast Marthe en Hanne dansen, zingen en schitteren op het podium!

Lees meer: Nieuwe K3 show Kom Erbij in Den Haag in première

K3 scoort zomerhit met Mango Mango

k3 mango

K3 scoort met Mango Mango een zomerse hit!

Het lijkt erop dat K3 met hun nieuwe single Mango Mango opnieuw een dikke hit te pakken heeft. De clip van deze zomersingle is momenteel al meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube en op de digitale streaming platformen werd het nummer ondertussen al meer dan 500.000 keer gestreamd.

Marthe: "Met dit nummer kom je automatisch in zomerse sferen terecht. Daar heeft ons publiek duidelijk zin in!"

Julia: "Mango Mango was mijn eerste echt grote videoclip voor K3. En wat voor één zeg! Meteen al meer dan een miljoen mensen die deze clip intussen bekeken hebben, dat vind ik heel vet!

Hanne: "We merken tijdens onze optredens dat Mango Mango een heel populair nummer is. Zowel jong als oud zingen het al uit volle borst mee!"

 
De single “Mango Mango” én een speciale clubmix zijn te beluisteren op alle streamingplatformen.

De videoclip is te zien in de Studio 100 GO Pass en op het K3 YouTube-kanaal, Studio 100 TV en de gratis Studio 100 GO app.

Het nummer 'Mango Mango' werd geschreven door Alain Vande Putte (tekst & muziek).

De productie is in handen van Peter Gillis.

Harry Styles komt met nieuw album

Harry styles 1200x1200

 

Harry Styles heeft vandaag zijn langverwachte nieuwe album Harry’s House uitgebracht, de opvolger van Fine Line uit 2019. De eerste single van het album, As It Was, verscheen op 1 april en is inmiddels al ruim 470 miljoen keer gestreamd. 

Op Harry’s House duikt Harry Styles in thema’s die hem persoonlijk aan het hart gaan: “identity, community and love”. Harry: “These songs are about building a home out of your emotions and memories, so you can create a place where you belong, wherever you go.” Het resultaat is volgens de zanger een album vol gecompliceerde love songs en rauwe emoties, met een sound die toch opgewekt, zelfverzekerd en onbevreesd klinkt. 

Harry Styles schreef zijn nieuwe album met zijn vaste schrijvers Tyler Johnson, Kid Harpoon en Mitch Rowland, met wie hij ook zijn eerdere muziek schreef. Tijdens de pandemie werkte het viertal in LA, Tokyo en de Engelse countryside aan het album. 

As It Was, de eerste single van het album, verscheen op 1 april en werd in de VS de op één dag meest gestreamde single op Spotify ooit. Harry speelde het nummer vorige maand voor het eerst live tijdens zijn headline shows op Coachella. @Sony Music

Beluister Harry's House

Jeroen van der Boom

jeroen blobid0 1653034543608

Vandaag verschijnt de nieuwe single van Jeroen van der Boom. Met de plaat Laat me binnen laat de zanger horen dat hij het zomerse gevoel al te pakken heeft en met deze meezinger een voorschot neemt op het feestje met Toppers in Concert. Laat me binnen is groots en energiek. Een nummer dat iedereen in no time meezingt.

‘We gaan richting de zomer en dat zomerse gevoel wilde ik in mijn nieuwe single door laten klinken,’ zegt Jeroen van der Boom. ‘Ik hoop dat ik met deze single mijn publiek het gevoel van zomerse vrolijkheid en die ongedwongenheid mee kan geven. Ik vind Laat me binnen een heerlijke, vrolijke en zeker aanstekelijke plaat. Ik durf wel te zeggen dat het een topsingle is. Laat me binnen hoort in ieder geval tot mijn topfavorieten.’

De eerste reacties op de single zijn overweldigend. Woorden als muzikaal, groots, energiek en een echte meezinger keren steeds terug. Komende weken is Jeroen op verschillende radiostations als Radio 538, NPO Radio 2 en Radio 5 te horen en zal hij diverse keren zijn single live ten gehore brengen.

Komende zomer is Jeroen van der Boom met deze single ook te horen op het AVROTROS Muziekfeest Op Het Plein op 27 juni. Vanaf 4 juni is hij bij SBS6 te zien in zijn nieuwe televisieshow De Hollandse Nieuwe waarin hij op zoek gaat naar dé nieuwe volkszanger in Nederland. De kaartverkoop van Toppers in Concert op 18 en 19 november 2022 in de Johan Cruijff ArenA is inmiddels in volle gang.

De nieuwe single Laat me binnen van Jeroen van der Boom is vanaf vandaag te streamen en downloaden via de bekende platforms. @Royal Promotions

Macy Gray komt naar Paard Den Haag

macy gray m 3A4A0162

Op maandag 30 mei zie je the one and only Macy Gray in PAARD. Haar herkenbaar rauwe en rock steady stem heeft van haar een van de meest geliefde R&B/Soul-sterren van de 21e eeuw gemaakt. Wat begon met de onweerstaanbare debuutplaat ‘How Life Is’ – waar wij heel veel van kunnen meezingen – groeide uit tot een glansrijke carrière met miljoenen verkochte platen, een Grammy (en vele nominaties), BRIT-awards en wereldwijde lof.

 

Facebook event

Vleugen van Nina Simone en Billie Holiday zijn in haar muziek te horen, maar Macy Gray’s songs en muziek hebben een geheel eigen sound die in de 90’s elke hitlijst wist te veroveren. ‘Why Didn’t You Call Me’, ‘I Try’, ‘Do Something’, je kon er niet omheen. Inmiddels heeft ze tien(!) platen op haar naam staan, en heeft ze samengewerkt met een scala aan artiesten: van The Black Eyed Peas, Fatboy Slim, en Erykah Badu tot Megan Trainor en Gary Clark Jr. @Paard Den Haag