MUZIEK

De Handsome Poets brengen festivalgevoel naar de theaters

HandsomePoets LieveSchatten HogeWoerd DeMeern 01-02-2020l Gwendolyne-7676


Iedereen herkent de eerste noten van ‘Sky on Fire’ en de tune van de Olympische Spelen. Dan weet iedereen ook dat hiere The Handsome Poets aan het werk zijn. Zonder vooropgezet plan hebben Handsome Poets tegenwoordig een volgepropte prijzenkast en alle grote poppodia en festivals plat gespeeld. Maar uiteindelijk blijven The Handsome Poets gewoon die lieve schatten aan de keukentafel.

HandsomePoets LieveSchatten HogeWoerd DeMeern 01-02-2020k Gwendolyne-5391

De band viert zijn tienjarig jubileum in de schijnwerpers van het theater met een muzikale avond vol mooie liedjes en een flinke dosis positiviteit.
Vanavond is de 5de van 24 optredens en de eerste die helemaal uitverkocht is, Tim is oprecht trots.
"Het is toch heel wat anders een groot festival of een theaterzaal. Het mooie wel is dat je kleine liedjes kan doen die op festivals weer niet werken maar je kan ook gewoon rocken. Of Robbie Williams nadoen...".

HandsomePoets LieveSchatten HogeWoerd DeMeern 01-02-2020l Gwendolyne-7776

De theatershow komt met een nieuwe single. In “Giant” staat zanger Tim van Esch stil bij hoe succes een deel van je leven wordt: “Succes kan je groter laten voelen dan dat je daadwerkelijk bent”. De Handsome Poets worden zowel voor als achter de schermen gezien als aardigste en vrolijkste band van Nederland.


Na hun optreden loopt iedereen - van publiek tot technici - gegarandeerd met een goed gevoel naar buiten. Zanger Tim van Esch: “Toen ik begon als zanger, had ik het gevoel dat ik vooral rock en roll en stoer moest zijn. Wij ruimen nou eenmaal de kleedkamer op, drinken een biertje en schudden dan iedereen de hand. We bouwen tegelijkertijd wel dat feestje waar iedereen los gaat. Het blijkt allemaal niet zo zwart wit te zijn als ik soms dacht”.


Benieuwd naar hoe The Handsome Poets de afgelopen tien jaar beleefd hebben? Neem je beste vriend, zus, oma, buurman of andere lieve schatten uit je eigen omgeving mee naar deze muzikale avond met mooie liedjes en een flinke dosis positiviteit.

m 79215827 10156330617675738 7673838382958510080 o
Voor meer info ga naar: handsomepoets.nl

 

Tekst: Handsome Poets en Gwendolyne van Erp Foto's: Gwendolyne van Erp / LivePicz 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage