MUZIEK

Fotoverslag: Première van Knives Out in Pathé Arena

m Premiere KnivesOut Pathe Arena Amsterdam 25-11-2019k Gwendolyne-4622Op 25 november was de loper van de première van de film Knives Out in Pathé Arena. In aanwezigheid van BN 'ers en influencers.

Over de film:
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag onder mysterieuze omstandigheden dood in zijn landhuis wordt aangetroffen, begint de politie aan het verhoren van zijn complexe familie. Ook blijkt detective Benoit Blanc (Daniel Craig) te zijn ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken, maar niemand weet door wie. Met de erfenis van Harlan op het spel baant Blanc zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter Harlan's vroegtijdige dood te achterhalen.

 

m Premiere KnivesOut Pathe Arena Amsterdam 25-11-2019k Gwendolyne-4731Met Knives Out brengt schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie.

Regie: Rian Johnson (Brick, Looper, The Last Jedi)
Cast: Christopher Plummer, Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, LaKeith Stanfield, Katherine Langford en Jaeden Martell

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage