MUZIEK

K3 presenteert nieuw album Roller Disco en meer: foto's

m IMG 5682 2Gisteren presenteerde K3 in Gemert hun nieuwe CD Roller Disco. Dat was in aanwezigheid van veel enthousiaste kinderen van Kindcentrum Samenstroom.

Deze school kreeg in de nabijgelegen sporthal als allereerste de nummers van de nieuwe CD 'Roller Disco' live te horen en kregen ook het album met de door hen ontworpen albumcover te zien. De 6-jarige Imke deed mee aan de prijsvraag voor het ontwerp van de cd-hoes van 'Roller Disco' en ze won! Daarom mocht ze samen met haar grote idolen op het podium. Daar kwamen even wat traantjes bij te pas, maar uiteindelijk was ze heel erg blij!

 

m 3A4A9869 2In oktober heeft K3 alle basisscholen in Nederland uitgedaagd om een eigen cover voor het nieuwe album K3 Roller Disco te ontwerpen. Deelnemende scholen maakten kans op een exclusief optreden van K3 met live band. Klas 3B van Kindcentrum de Samenstroom in Gemert won deze wedstrijd.

 

m K 3 3A4A0027Vrijdag 16 november komt het album Roller Disco uit inclusief bonus DVD van de K3 Vlindershow. Op deze cd staan 12 aanstekelijke nummers waarop je niet stil kunt blijven staan. De nummers 'Luka Luna, 'Roller Disco' en Whoppa!' zijn al eerder als single verschenen, maar ook op dit album terug te vinden.

 

m IMG 5674Naast het nieuwe album is er nog meer groot nieuws voor Hanne, Klaasje en Marthe: ze kregen een heel bijzondere award, voor meer dan 500.000 verkochte exemplaren van hun albums 10.000 luchtballonnen, Ushuaia, Love Cruise & Roller Disco. Ook werd er een speciale K3 munt gepresenteerd.

 

m 3A4A9921En de dames hebben meer leuk nieuws... Ze komen in het voorjaar van 2019 met een geheel nieuwe show. K3 bestaat 20 jaar en dit gaan we vieren! Deze show, boordevol medleys met zowel oude & nieuwe muziek, zal ook langs de Nederlandse theaters reizen.

 

Fictiereeks K3 Rollerdisco
Het album staat in teken van de fictiereeks K3 Roller Disco. Deze reeks komt begin 2019 naar Nederland en zal te zien zijn bij NPO Zapp. Dit is de eerste fictiereeks met Hanne, Marthe & Klaasje. In K3 Roller Disco staat K3 voor een uitdaging van formaat: ze gaan samen een rollerdisco uitbaten.

 

m 3A4A9879Marthe verzorgt de bar, Hanne is verantwoordelijk voor de verhuur van de rolschaatsen en Klaasje is redder in nood op de rolschaatsbaan. De nummers van het nieuwe album K3 Roller Disco zullen in dit programma ook te horen zijn. Zo hoor je in de reeks de nummers Whoppa!, Mooier dan je denkt, Leve de cowboys, Luka Luna en natuurlijk Roller Disco als begintune. @Studio 100

 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage