MUZIEK

De Staat komt naar AFAS Live

destaat11Op zaterdag 16 maart geeft De Staat een concert in AFAS Live. Dat werd bekendgemaakt op Lowlands waar de Nijmeegse band optrad in een kolkende Alpha.

De Staat geldt al jaren als een van Nederlands meest sensationele live acts. Vorige week verscheen de nieuwe single 'KITTY KITTY', het eerste nieuwe materiaal van de Nijmeegse band in twee├źnhalf jaar. Het nummer is een voorproefje van het nieuwe album waaraan momenteel de laatste hand gelegd wordt.

 

Het album is de opvolger van het succesvolle, vierde album "O" uit 2016. De release van het album met daarop de singles 'Peptalk', 'Make The Call, Leave It All' en 'Get On Screen' werd gevolgd door een uitgebreide tournee in binnen- en buitenland, waaronder Pinkpop, Down the Rabbit Hole, support van de Rolling Stones, een supporttour met Muse door Europa en een uitverkocht concert in AFAS Live. De albumtour werd in november 2017 afgesloten met vier uitverkochte speciale 'In The Round'-concerten shows op het terrein van De Vasim in thuisstad Nijmegen. @Mojo Concerts tekst

 

DE STAAT
Zaterdag 16 maart 2019, AFAS Live, Amsterdam

 

Foto: Hans Kreutzer