MUZIEK

Nielson interviewt Jochem Myjer voor PODCAST

Nielson-Dutch-Valley-XL-1111Vorige maand lanceerde Nielson zijn podcast-serie NielsonAir, waarin hij in gesprek gaat met bekende Nederlanders. Vanaf vandaag is de tweede podcast te beluisteren, waarin Nielson op bezoek gaat bij cabaretier Jochem Myjer.

In de gesprekken laat Nielson zich leiden door de thema’s van zijn eigen, nieuwe tracks. In deze nieuwe podcast, met als thema Vuurwerk, vertelt een openhartige Jochem Myjer: “Als je de dood in de ogen gekeken hebt, ga je toch anders in het leven staan.”

Op de website nielsonair.nl kunnen fans persoonlijke nieuwtjes, video’s, lyrics en tourdata van Nielson vinden en in de speciale NielsonAir Members Only Area exclusieve content bekijken. Met het platform wil Nielson zijn luisteraars nog dichterbij halen: “Ik wilde met mijn muziek persoonlijker worden, meer over mezelf vertellen in mijn nummers. Omdat ik als mens ben gegroeid, wilde ik mezelf als muzikant opnieuw uitvinden. Om weer de connectie met mijn muziek te voelen, en om nog dieper te connecten met de mensen die naar mijn muziek luisteren.”. Tekst: Zusje de Boer

Luister naar de podcast Vuurwerk: https://Nielson.lnk.to/Vuurwerk-Podcast

 

Foto: Harold Versteeg