MUZIEK

Nieuwe videoclip Boyband Fource voor film Pieter Konijn

FourceBekijk nu de nieuwe videoclip van 'Ik Heb de Wereld' van de populaire boyband FOURCE. De videoclip is binnen vier dagen al 100.000 keer bekeken en staat op nr. 2 in de Kids Top 20.

Het is de eerste single van de jongens na hun overwinning bij het Junior Songfestival, eind vorig jaar. Het nummer is speciaal gemaakt voor de nieuwe live-action/animatiefilm PIETER KONIJN, die vanaf woensdag 28 maart a.s. in de bioscoop te zien is.

Naast het feit dat 'Ik Heb de Wereld' van FOURCE tijdens de aftiteling te horen is, treedt de band ook op bij de feestelijke familiepremière op 25 maart a.s. in Amsterdam. De dag voorafgaand treden ze nog op in Attractiepark Toverland en afgelopen zaterdag waren ze te zien bij de Kids Top 20 op NPO Zapp.

 

De single is nu ook te downloaden en te streamen via o.a. Spotify en Apple Music: linktr.ee/fourcemusic. 
Over FOURCE:
De populaire boyband FOURCE bestaat uit Max (15), Jannes (14), Ian (13) en Niels (12). De vier hebben individueel auditie gedaan voor het Junior Songfestival en sinds de dag dat ze een boyband vormen zijn de jongens dikke vrienden. FOURCE behaalde tijdens de finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2017 in Georgië de vierde plek met hun nummer 'Love Me'. De boyband is erg populair bij zowel meisjes als jongens in Nederland. De videoclip van 'Love Me' is inmiddels al meer dan drie miljoen keer bekeken op YouTube. FOURCE won onlangs de Zapp Award in de categorie 'Beste Artiest' en het viertal maakt ook kans op een VEED Award in de categorie 'Beste Instagrammer'.

Ga voor meer informatie naar: www.FOURCEmusic.nl

 

PIETER KONIJN is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie.

De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het 'ongedierte' dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter.

 

Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Cystine Carreon (afdelingsmanager) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan).

In de originele versie met Domhnall Gleeson (Star Wars: The Last Jedi) als Mr. McGregor (meneer Verhoef) en Rose Byrne als Bea (Annie). James Corden (The Late Late Show, Into the Woods) heeft de stem ingesproken van Peter Rabbit. De stemmen van Flopsy, Mopsy en Cottontail worden ingesproken door Margot Robbie (I, Tonya), Elizabeth Debicki (The Guardians of the Galaxy: Vol. 2, The Night Manager) en Daisy Ridley (Star Wars: The Last Jedi).

Vanaf 23 maart in de voorpremière.
www.pieterkonijnfilm.nl
www.facebook.com/PieterKonijnFilm
#PieterKonijn