+ Movie & TV

TV Tip: Juni Highlights van Cartoon Network

appel-en-uitje-cartoon-network-1280x720Er is deze maand veel nieuws te zien op Cartoon Network. Zo zijn Appel en Uitje weer terug met nieuwe avonturen!

In de nieuwe afleveringen proberen de vrienden Appel en Uitje de trampoline van Burger te gebruiken zonder hem te beledigen, lid te worden van een exclusieve club om een zeldzame walvis te kunnen zien, koste wat kost de Mega Achtbaan van de Toekomst te bezoeken, hun vrienden op te vrolijken tijdens een hittegolf en nog veel meer. Mis de nieuwe hilarische avonturen van je favoriete vrienden Appel en Uitje niet vanaf 22 juni doordeweeks om 16:20 uur, alleen op Cartoon Network!

 

mao mao2

Mao Mao en Teen Titans Go! Zomer Dansfeest

Naast Appel en Uitje is er deze maand nog een populaire serie met nieuwe afleveringen: Mao Mao! Samen met zijn vrienden Dascyloop en Vledermuis probeert Mao Mao de Puurhart Vallei te beschermen tegen monsters en een echte legende te worden. Vanaf 8 juni kun je Mao Mao: Helden met een Puur Hart dagelijks om 15:15 uur zien, alleen op Cartoon Network! Daarnaast kun je je dansschoenen aantrekken voor Teen Titans Go! Zomer Dansfeest, vanaf 6 juni elke dag om 7:35 uur bij Cartoon Network.

 

Juni Kwartertmaand

Daarnaast wil ik je graag nog even wat vertellen over de aankomende Juni Kwartetmaand met Weetjes Kwartet van Identity Games! Deze weetjes kwartetten zijn niet alleen een leuk spel… ze zijn ook nog eens erg leerzaam. Op deze extra grote kaarten staan foto's en ook nog eens interessante weetjes! De kwartetten hebben allerlei verschillende thema’s, zoals wildlife, het lichaam, sport, auto’s en dinosaurussen. Wist jij bijvoorbeeld dat een adelaar 80 km/h kan vliegen?

 

@Cartoon Network @Mediatornado