+ Movie & TV

ONZE JONGENS IN MIAMI nu al thuis te zien!

onze jongensONZE JONGENS IN MIAMI verschijnt een maand eerder dan gepland op video on demand. De meest sexy bouwvakkers van Nederland maken het thuiszitten een stuk aangenamer, daarom maakt Dutch FilmWorks de film vanaf vandaag beschikbaar op Pathé Thuis en iTunes.

Vanaf volgende week is de (nu al) heetste film van dit jaar ook te huur via Pathé Thuis, iTunes, KPN en Ziggo. ONZE JONGENS IN MIAMI met Jim Bakkum, Eva van de Wijdeven, Martijn Fischer, Juvat Westendorp, Matheu Hinzen en Malik Mohammed draaide vanaf eind januari in de bioscoop.

 

Over de film
In ONZE JONGENS IN MIAMI is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

 

De regie van ONZE JONGENS IN MIAMI is in handen van Johan Nijenhuis, naar een script van Annelou Verboon (Verliefd op Cuba). Vincent Vianen was wederom verantwoordelijk voor de choreografie. De film is geproduceerd door Ingmar Menning, Johan Nijenhuis en coproducent AVROTROS. De productie is tot stand gekomen met bijdragen van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, Stichting Abraham Tuschinski Fonds en het CoBO fonds. Dutch FilmWorks bracht ONZE JONGENS IN MIAMI 30 januari 2020 uit in de Nederlandse bioscopen. @Dutch FilmWorks

 

https://www.youtube.com/watch?v=lfTzvePLReU