+ Movie & TV

De Chantal en Beau Show op Koningsdag bij RTL 4

ChantalKoningsdag betekent voor veel mensen lekker struinen over de vrijmarkt. Kijken tussen al die kleedjes vol gezellig uitgestalde dingen en meer. Dit jaar blijft Nederland blijft binnen en de kleedjes dus ook.

Om deze Koningsdag niet zomaar voorbij te laten gaan, maakt RTL 4 aanstaande maandagavond een speciale live-uitzending vanuit het kantoor van Chantal Janzen: 'De Chantal en Beau Show: tussen de schuifdeuren'. Samen met Beau van Erven Dorens biedt Chantal de kijker de mogelijkheid om alsnog hun spullen te verkopen. En dat niet alleen: ook workshops, muziekoptreden en diners zijn mogelijk. Noem het maar op. Niets is te gek. De leukste, gekste en meest bijzondere spullen en acties brengen Beau en Chantal bij de kijkers onder de aandacht.

 

Mensen die iets bijzonders willen verkopen of iets speciaals willen laten zien of horen, kunnen dat opgeven via kikavrijmarkt.nl. Daar kunnen zij vanaf woensdag 22 april ook een kleedje met hun spullen op zetten. De opbrengst, of een deel daarvan, geven zij naderhand aan KiKa, die dat gebruikt voor belangrijk onderzoek naar kinderkanker. @RTL tekst en foto