+ Movie & TV

Nieuw seizoen van Keeping Up With The Kardashians op E!

The Kardashians 3De hitserie van televisiezender E! komt terug voor haar zeventiende seizoen. Keeping Up With The Kardashians is vanaf 15 september te zien op E!

In de nasleep van het verschrikkelijke verraad wat haar en de familie verwoest en verward heeft achtergelaten, gaat Khloé dit seizoen op zoek naar rust en herstel. Ze krijgt te maken met onbekende co-ouderschap problemen en verschillende tegenslagen die op haar pad komen. Terwijl Kim vol verwachting van haar vierde kind is, krijgt ze een zenuwslopende medische diagnose die haar leven voor altijd kan veranderen. Ondertussen bereikt Kourtney een mijlpaal, zij viert dit jaar namelijk haar 40e verjaardag.

 

KardashiansIn wat langzamerhand een familietraditie begint te worden, gaan Kendall, Kylie, Kim en Kris naar New York voor het glamoureuze Met Ball. In ware Jenner en Kardashian stijl geeft Kylie een extravagant feest voor de verjaardag van Khloé waar nog lang over gesproken zal worden. Spanning stijgt als de familie verdeeld raakt nadat Scott ongevraagd ouderschapsadvies krijgt van Corey, de vriend van Kris. Net wanneer het lijkt alsof niemand in de familie het met elkaar eens kan worden, regelt kris een reis naar Wyoming voor een ouderwetse paardentocht om weer wat dichter bij elkaar te komen.


In de serie willen Kim en Khloé dichterbij hun kijkers komen omdat ze zorgen hebben dat niet alle familieleden even veel delen met de camera's als dat zij horen te doen. Ze dreigen met drastische maatregelen als niet iedereen zich wat meer gaat inzetten. Terwijl ze met veel tegenslagen te maken krijgen, willen de Kardashians bewijzen dat de krantenkoppen altijd slechts een deel van het verhaal vertellen. Ze tonen aan dat de familie obstakels overwint op haar eigen manier.


Op 15 september begint het 17e seizoen van Keeping Up With The Kardashians op de zender. Het belooft een spectaculair seizoen te worden met ouderlijke problemen, een bezoek aan het MET gala, een onvergetelijke verjaardag en uiteraard veel familie drama.

 

Keeping Up with the Kardashians is geproduceerd door Ryan Seacrest Productions en Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest dient als uitvoerend producent bij Ryan Seacrest Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West and Khloé Kardashian zijn uitvoerend producenten. Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan en Amanda Weinstein zijn uitvoerend producers bij Bunim/Murray. @E! Entertainment