+ Movie & TV

Harry Potter premiere in Utrecht: foto's

Premiere_HP7-1_011

Dinsdag 16 november is de nieuwe Harry Potter and the Deathly Harrows part 1 groots in premiere gegaan. In het Spporwegmuseum in Utrecht kwamen daar ook de nodige BN'ers over de rode loper.

Op 16 november vond de grote première plaats van HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS – PART 1 in Het Spoorwegmuseum te Utrecht. Hiermee werd meteen het startsein gegeven voor de bioscooprelease van het eerste deel van de spectaculaire ontknoping van de meest succesvolle filmreeks aller tijden.

Op de première konden de gasten zich wanen in de magische wereld van Harry Potter. Het Maliebaanstation in het Spoorwegmuseum werd daarvoor omgetoverd tot platform 9 ¾ en is voor deze avond speciaal opengesteld voor Dreuzels.

Er waren onder meer de volgen de BN'ers aanwezig: Henk Westbroek, Daphne Deckers, Alec Kraijek, Jochem van Gelder, Martijn Vrieze, Marijke Helwegen, Sjimmie en Renzo, Mara en Oscar Gazan en de zoons van Rene en Natasha Froger. 

De eerste nachtelijke vertoning van de film Harry Potter and the Deatly Hallows - Part 1 heeft meteen gezorgd voor een spectaculair nieuw record: er werd een omzet behaald van maar liefst 201.333 euro.

Foto's Ilona Knol