Rode loper

Rode loper

Premiere Birds of Prey

 

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, of kortweg Birds of Prey, is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2020 onder regie van Cathy Yan.

Premiere BirdsOfPrey Vue Hilversum 01-02-2020k Gwendolyne-5436


De film is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van DC Comics.

De hoofdrollen worden vertolkt door Margot Robbie, Jurnee Smollett-Bell, Mary Elizabeth Winstead, Rosie Perez, Ella Jay Basco en Ewan McGregor.
Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen uit Suicide Squad (2016).


Birds-of-Prey


Batman is uit Gotham City verdwenen en Harley Quinn heeft de Joker verlaten.
Wanneer de jonge Cassandra Cain een diamant vindt die aan de misdaadbaas Black Mask toebehoort, besluiten Harley, Black Canary, Huntress en Renee Montoya samen te werken om haar te beschermen.
Ken je die grap van de agent, de zangvogel, de psychopaat en de maffia-prinses?

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is een bizar verhaal verteld door Harley zelf, zoals alleen Harley dat kan.
Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet.

Premiere BirdsOfPrey Vue Hilversum 01-02-2020k Gwendolyne-5501

Dit leidt ertoe dat de paden van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya elkaar kruisen, waarna dit bijzondere viertal met elkaar zal moeten samenwerken om Roman te verslaan.

Tekst: Vue Foto's: Gwendolyne van Erp


imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

Fotoserie: Nederlandse première van JUMANJI: THE NEXT LEVEL

m Premiere Jumanji thenextlevel Vue Hilversum 03-12-2019k Gwendolyne-5004Op dinsdag 3 december was de Nederlandse première van JUMANJI: THE NEXT LEVEL plaats in Dolby Cinema in Vue Hilversum. Dat was in aanwezigheid van vele bekende Nederlanders en influencers.

 

Verhaal

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in JUMANJI: THE NEXT LEVEL, maar het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen.

 

m Premiere Jumanji thenextlevel Vue Hilversum 03-12-2019k Gwendolyne-4735Met nieuwe rollen voor o.a. Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito.

Verder met o.a. Ser'Darius Blain, Madison Iseman en Morgan Turner.

 

JUMANJI: THE NEXT LEVEL draait vanaf 5 december in de bioscoop, ook in 3D.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

Mooie premiere van Mi Vida met Loes Luca in LantarenVenster

m DSC 0038Op 17 november was de rode loper première van de film Mi Vida in LantarenVenster met Loes Luca in de hoofdrol.

Lees meer: Mooie premiere van Mi Vida met Loes Luca in LantarenVenster

Fotoserie: premiere Le Mans '66 in Pathe Arena

m Premiere LeMans66 PatheArena Amsterdam 13-11-2019k Gwendolyne-4433Op Woensdag 13 november was in Pathe ArenA de premiere van de film Le Mans '66. Uiteraard gingen daar ook weer BN 'ers over de rode loper.

Lees meer: Fotoserie: premiere Le Mans '66 in Pathe Arena

Fotoserie: Première van LAST CHRISTMAS in Pathe Arena

m Premiere LastChristmas PatheArena Amsterdam 05-11-2019k Gwendolyne-4303Gisteren (5 november) was in Pathé Arena Amsterdam de speciale Nederlandse premiere van de film Last Christmas. In aanwezigheid van talloze BN'ers en influencers.

Lees meer: Fotoserie: Première van LAST CHRISTMAS in Pathe Arena