Rode loper

Fotoserie: Nederlandse première van JUMANJI: THE NEXT LEVEL

m Premiere Jumanji thenextlevel Vue Hilversum 03-12-2019k Gwendolyne-5004Op dinsdag 3 december was de Nederlandse première van JUMANJI: THE NEXT LEVEL plaats in Dolby Cinema in Vue Hilversum. Dat was in aanwezigheid van vele bekende Nederlanders en influencers.

 

Verhaal

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in JUMANJI: THE NEXT LEVEL, maar het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen.

 

m Premiere Jumanji thenextlevel Vue Hilversum 03-12-2019k Gwendolyne-4735Met nieuwe rollen voor o.a. Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito.

Verder met o.a. Ser'Darius Blain, Madison Iseman en Morgan Turner.

 

JUMANJI: THE NEXT LEVEL draait vanaf 5 december in de bioscoop, ook in 3D.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage