Rode loper

Mooie premiere van Mi Vida met Loes Luca in LantarenVenster

m DSC 0038Op 17 november was de rode loper première van de film Mi Vida in LantarenVenster met Loes Luca in de hoofdrol.

Het was een gezellige avond met veel publiek, in aanwezigheid van de nationale en internationale cast en crew. Natuurlijk gingen er ook een aantal BN 'ers over de rode loper. Onder hen Thekla Reuten, Gijs Naber, Martine van Os, Richard Groenendijk, Pierre Bokma, Arjan Ederveen, Christine van Stralen en Maria Goos.

 

m DSC 0063OVER DE FILM:
Kapster Lou (Loes Luca) koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans dan maar, in Cádiz. In de gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lou's lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou's kinderen in opstand. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen?

 

m DSC 0151Recensie

Mi Vida is een prachtige film met uitstekende acteerprestaties van hoofdrolspeelsters Loes Luca en Elvira Minguez. Voor het eerst in lange tijd speelt Loes Luca weer een hoofdrol in een speelfilm. Mi Vida is zelfs speciaal voor haar geschreven. Het is een hele mooie menselijke film over echte problemen waar vrouwen op leeftijd tegenaan lopen. Wanneer het pensioen nadert komen er vragen over nog te vervullen dromen en ambities. De film is ook sfeervol opgenomen in het Spaanse Cadiz: een stad om verliefd op te worden met haar smalle straatjes en kleurrijke huisjes. Ook heel mooi vormgegeven is de vriendschap die opbloeit tussen kapster Lou en haar lerares Andrea. Beiden vrouwen met mooie dromen die ze deels waarmaken. Een echte aanrader deze film die vanaf 21 november in de bioscopen te zien is.

 

Fotografie: Loes van der Kraats

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage