Rode loper

Première Giovanca Honours Diana Ross: Foto's

m Giovanca Honours DianaRoss Stadsschouwburg Haarlem 14-10-2019 Gwendolyne-3953Giovanca keert komend seizoen terug naar de Nederlandse theaters. In de voorstelling Giovanca honours Diana Ross eert zij de Amerikaanse zangeres, die inmiddels de leeftijd van 75 jaar heeft bereikt. Op maandag 14 oktober was de premiere in Stadssschouwburg Haarlem.

 

m Giovanca Honours DianaRoss Stadsschouwburg Haarlem 14-10-2019 Gwendolyne-3826Giovanca Honours Diana Ross is een avond met haar bekendste hits – groots, maar ook intiem. Giovanca honours Diana Ross is tot en met mei 2020 te zien in de Nederlandse theaters.

 

Als jong meisje raakte Giovanca al in de ban van Diana Ross & The Supremes. De liedjes, de glitterjurken: het had voor haar iets magisch. Het was de sound, maar vooral ook de unieke stem van Diana die ze zo bijzonder vond. Giovanca: "Diana's stem leerde mij dat er voor elk geluid en voor iedereen een plek is op de wereld. En zo is Diana Ross altijd een voorbeeld voor me geweest. Ik vind het heel bijzonder dat ik nu de kans krijg om haar te eren in deze nieuwe theatervoorstelling."

 

GiovancaIn de voorstelling Giovanca honours Diana Ross neemt Giovanca het publiek mee langs alle periodes in het leven van Diana: van de sixties tot nu, van The Supremes tot The Wiz, van Diana's succesvolle solocarrière tot de grand diva die haar 75e verjaardag in volle glorie viert. Het belooft een schitterende ode te worden aan een van 's werelds grootste zangeressen. Ook Fabrice van het in de jaren 80 bekende muziekduo Milli Vanilli was bij de premiere aanwezig (zie foto).

 

m Giovanca Honours DianaRoss Stadsschouwburg Haarlem 14-10-2019 Gwendolyne-3820Over Giovanca
Giovanca's solo-debuutalbum, Subway Silence, werd in 2008 uitgebracht en werd bekroond met een Gouden Plaat. Daarna verschenen een tweede en derde album While I'm Awake en Satellite Love. Ze sleepte verschillende prijzen in de wacht, waaronder een Buma Zilveren Harp en een 3FM Serious Talent Award. Tegenwoordig presenteert Giovanca op televisie het muziekprogramma Vrije Geluiden. @Twist Agency

 

Praktische informatie
Giovanca honours Diana Ross is tot en met mei 2020 te zien in de Nederlandse theaters. Tickets zijn verkrijgbaar via Giovancamusic.nl en de betreffende theaters.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage