Rode loper

Grootse première van SINGEL 39 in Amsterdam: Foto's

m Premiere Singel39 Tuschinski Amsterdam 06-05-2019k Gwendolyne-9175Maandagavond 6 mei werd bij Pathé Tuschinski in Amsterdam de rode loper uitgerold voor de première van SINGEL 39. Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra spelen de hoofdrol in deze feelgoodfilm over een vriendschap die alles overstijgt.

Niemand minder dan Douwe Bob zingt de titelsong van SINGEL 39 en speelt ook nog een rol in de film. Hij verzorgde gisteren ook een optreden met de titelsong in de foyer.

 

m Premiere Singel39 Tuschinski Amsterdam 06-05-2019k Gwendolyne-9105Genodigde BN'ers waren onder meer: Susan Visser, Peter van der Vorst, Stijn Fransen, Fockeline Ouwerkerk, Pip Pellens, Vivienne van den Assem, Loek Peters, Daniël Boissevain, Anneke Blok, Oscar Aerts, Bente Fokkens, Brent en Niek Schoenmaker, Amber Delil, Lizzy van der Ligt, Lobke de Boer.

Aanwezige cast: Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra, Loes Haverkort, Eva van de Wijdeven, Gerard Cox, Steyn de Leeuwe, Fabrice Deville, Douwe Bob, regisseur Frank Krom en scenarioschrijver Eddy Terstal

 

m Premiere Singel39 Tuschinski Amsterdam 06-05-2019k Gwendolyne-9138Het verhaal
Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het goed voor elkaar: een carrière als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar Canadese minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om gewoon iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Naarmate de vriendschap zich ontwikkelt, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Dé ontroerende feelgoodfilm van dit voorjaar!

 

SINGEL 39 draait vanaf 9 mei in de Nederlandse bioscopen.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage