Rode loper

Fotoserie: Speciale Imax 3D-premiere MORTAL ENGINES

m Premiere Mortal Engines PatheArena Amsterdam 04-12-2018k Gwendolyne-5954Op dinsdag 4 december was de speciale IMAX 3D-vertoning en premiere van MORTAL ENGINES in Pathé Arena te Amsterdam.

Duizenden jaren nadat onze beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een opmerkelijke manier aan de extreme levensomstandigheden aangepast. De mensen wonen in kolossale steden, die op rupsbanden over de aarde rollen. De bewoners van de grote steden vallen de kleinere steden aan om deze te plunderen en aan brandstof te komen.

 

m Premiere Mortal Engines PatheArena Amsterdam 04-12-2018k Gwendolyne-5841Tom Natsworthy (Robert Sheehan), afkomstig uit een van de lagere bevolkingsgroepen van de grote stad Londen, moet vechten om te overleven nadat hij de gevaarlijke, voortvluchtige Hester Shaw (Hera Hilmar) ontmoet. Twee tegenpolen worden door het toeval bondgenoten en samen proberen ze de toekomst te veranderen en te zorgen voor minder onrecht.

 

MORTAL ENGINES is het spectaculaire nieuwe avonturenepos van producent Peter Jackson, bekend als regisseur van The Lord of The Rings, The Hobbit en King Kong. Regie is in handen van Christian Rivers, die een Oscar won voor zijn visuele effecten voor King Kong. Jackson en zijn vaste co-scenaristen Fran Walsh en Philippa Boyens hebben samen de met prijzen onderscheiden boekenserie van Philip Reeve bewerkt voor het grote doek.

 

m Premiere Mortal Engines PatheArena Amsterdam 04-12-2018k Gwendolyne-5965Jackson en Walsh produceren de film samen met Zane Weiner (The Hobbit-trilogie), Amanda Walker (The Hobbit trilogie) en Deborah Forte (Goosebumps. Boyens en Ken Kamins (The Hobbit trilogie) treden op als uitvoerend producenten.

MORTAL ENGINES draait vanaf 6 december in de bioscoop in 3D. @UIP Universal Pictures


www.facebook.com/MortalEnginesNL


#MortalEnginesNL

 

Foto's: Gwendolyne van Erp

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage