Rode loper

Fotoserie: Skyscraper een film vol actie, spanning en een traan

m Premiere SkyScaper PatheArena Amsterdam 09-07-2018k Gwendolyne-2654Op 9 juli vond in Pathé Arena een speciale IMAX 3D vertoning plaats van de film Skyscraper. Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in Legendary’s Skyscraper. 

Wereldkampioen kickboxen Rico Verhoeven was hierbij aanwezig en vertelde kort over zijn reis naar Hong Kong vorige week, waar hij met Dwayne Johnson over de film sprak. Rico is deze week te zien in RTL Boulevard om te praten over zijn interview met de cast van SKYSCRAPER.

Will is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers.


m Premiere SkyScaper PatheArena Amsterdam 09-07-2018k Gwendolyne-2636Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt er ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld.
Will wordt beschuldigd hierachter te zitten, want hij heeft immers toegang tot de wolkerkrabber.
Hij slaat op de vlucht terwijl hij zijn onschuld poogt te bewijzen en op zoek gaat naar de dader. Bovendien moet hij alles op alles zetten om zijn gezin te bevrijden dat vastzit in het brandende gebouw.

 

Skyscraper-quad-10jukkliHoofdrollen: Dwayne Johnson (Will Sawyer), Neve Campbell (Sarah Sawyer), Pablo Schreiber

Deze 3D actiethriller is geschreven en geregisseerd door Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We're the Millers) en wordt geproduceerd door Beau Flynn (San Andreas, Baywatch), Johnson, Thurber en Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence).

De uitvoerende producenten van Skyscraper zijn Dany Garcia (Baywatch, Ballers), Wendy Jacobson (San Andreas), Eric Hedayat (The Great Wall, Real Steel) en Eric McLeod (Kong: Skull Island, Pirates of the Caribbean-serie).

 

Skyscraper is vanaf 10 juli in de bioscoop te zien, in 3D.

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage