Rode loper

Ted en het Geheim van Koning Midas: Fotoverslag

20180211-Premiere Ted Pathe Arena Amsterdam 11-02-2018 Gwendolyne-9064

TED EN HET GEHEIM VAN KONING MIDAS is een vrolijke animatiefilm met in de Nederlands gesproken versie de stemmen van o.a. Jan Kooijman (Ted) en Yvonne Coldeweijer (Sara), Pip Pellens (Tiffany), Charly Luske (Rackham), Murth Mossel (Schurk) en Ferry Doedens (Collega van Ted).
Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen.
De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Bieber de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden… maar ook nieuwe vijanden! 

 

TED EN HET GEHEIM VAN KONING MIDAS draait vanaf 14 februari a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. 

www.facebook.com/Tedenhetgeheimvankoningmidas
www.tedenhetgeheimvankoningmidas.nl


Bekijk de trailer: https://youtu.be/lB_YtAK9G6I

 

Fotoverslag van de rode loper 11-02-2018 Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage