Rode loper

Jumanji: Welcome To The Jungle beleeft 4DX-première: Foto's

20171213-Premiere Jumanji PatheDeMunt Amsterdam 13-12-2017 Gwendolyne-7246Op woensdagavond 13 december vond de eerste Nederlandse 4DX-première plaats in Nederland en dat was van JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE.

De premìere van de nieuwe avonturenfilm met Dwayne Johnson en Kevin Hart in de hoofdrollen vindt plaats ter gelegenheid van de opening van de 4DX zaal in Pathé de Munt te Amsterdam. Uiteraard in aanwezigheid van de nodige BN'ers.

 

20171213-Premiere Jumanji PatheDeMunt Amsterdam 13-12-2017 Gwendolyne-7381In december 2017 opende Pathé in Pathé De Munt, Amsterdam en Pathé De Kuip, Rotterdam de eerste twee 4DX-zalen.

4DX brengt de bioscoopervaring naar een vierdimensionaal niveau. Bezoekers kijken niet alleen naar een film, maar leven erin. Bewegende stoelen en effecten zoals wind, bubbels en geur zorgen, in perfecte harmonie met de actie op het scherm, voor een ongekende ervaring.

JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE is vanaf 21 december te zien in 4DX in Pathé de Munt en Pathé de Kuip.

Ga voor meer informatie naar: www.pathe.nl/4dx

 

jumanji-welcome-to-the-jungleIn het gloednieuwe avontuur JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE worden vier tieners de wereld van het spel Jumanji binnengesleurd.

Wanneer vier middelbare scholieren een oude videogame genaamd Jumanji ontdekken waar ze nog nooit van hebben gehoord, worden ze meteen de junglewereld van het spel ingetrokken. Ze veranderen in de game-personages die ze zelf kozen, gespeeld door Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan. Al snel ontdekken ze dat je Jumanji niet zomaar speelt – je moet het zien te overleven. Om het spel te verslaan, moeten zij het gevaarlijkste avontuur van hun hele leven ondernemen, anders kunnen ze voor eeuwig in de game vast blijven zitten...

Verder met o.a. Nick Jonas (Kingdom) en Bobby Cannavale (Ant-Man, Boardwalk Empire).

JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE draait vanaf 14 december in voorpremière, in 3D.
#Jumanji

www.jumanjifilm.nl

www.facebook.com/JumanjiNL

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage