Rode loper

K3 film Love Cruise groots in première: Foto's

m K3 filmpremiere Love Cruise 10-12-2017 Esmee Burgersdijk DSC 7241Op zondag 10 december was het het eindelijk zover. In Pathé Tuschinski ging de K3 film Love Cruise in première!

Het muzikale filmavontuur van Hanne, Marthe en Klaasje is nu ook in de bioscopen te bekijken. Dat werd vandaag groots gevierd in Amsterdam in aanwezigheid van de cast en een groot aantal BN 'ers en hun kids.

m K3 filmpremiere Love Cruise 10-12-2017 Esmee Burgersdijk DSC 7323K3 gaat mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven. Maar tijdens deze boottocht loopt er heel wat mis. En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parel elf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam.

 

Brengen onze 3 meisjes deze reis tot een goed einde? Dat zie je in de allereerste film van Klaasje, Hanne en Marthe: K3 Love Cruise! Ga het bekijken in de bioscoop met deze niet te missen film!

 

Fotografie: Esmee Burgersdijk

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage