Rode loper

John van Eerd première Harrie & Eva in Goudse Schouwburg: Foto's

Premiere HarrieEva GoudseSChouwburg Gouda 30-10-2017 Gwendolyne-5439Op maandag 30 oktober 2017 was de première van Jon van Eerd's nieuwe komedie Harrie & Eva in de Goudse Schouwburg.

Harrie & Eva is een komedie met rollen weggelegd voor Jon van Eerd, Margo Dames, Jaqueline Aronson, Karel Simons en Rosalie de Jong. De regie is in handen van Caroline Frerichs.

Premiere HarrieEva GoudseSChouwburg Gouda 30-10-2017 Gwendolyne-5467Verhaal

Op de zevende dag was er rust. Totdat... Harrie het Paradijs binnenwandelde! En ja hoor, Harrie Vermeulen is weer terug! Opnieuw met een dolgekke en uniek grappige komedie.

 

Premiere HarrieEva GoudseSChouwburg Gouda 30-10-2017 Gwendolyne-5428Als vanouds neemt Harrie met zijn onbesuisde en razende manier van doen, steeds maar weer de verkeerde beslissingen. Te midden van dartelende vlinders, gracieus kleurende bloemen en kabbelende watervalletjes maakt Harrie er weer een kolossale chaos van. De vijgenbladeren zijn te klein en dat komt Harrie's potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede.

 

Kijk voor speeldata op https://www.pretpakhuis.nl/harrie-en-eva

Fotografie: Gwendolyne van Erp

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage