Rode loper

Speciale MAX vertoning en premiere The Magnificent 7

m Magnificent7 Pathe Arena Amsterdam 20092016 Gwendolyne-0272Op 20 september ging in Pathe Arena te Amsterdam de film The Magnificant 7 in premiere.

Deze film is gebaseerd op Seven Samurai van Akira Kurosawa Shinobu Hashimoto Hideo Oguni.

Het stadje Rose Creek wordt met harde hand bestuurd door meedogenloze industrieel Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard). De wanhopige inwoners huren outlaws, bounty hunters, gokkers en huurlingen in, zeven strijdlustige mannen om hen te beschermen: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) en Red Harvest (Martin Sensmeier). Deze magnificent seven bereiden zich voor op de gewelddadige confrontatie waarbij er meer dan alleen maar geld op het spel staat.

 

m Magnificent7 Pathe Arena Amsterdam 20092016 Gwendolyne-0249Magnificent Seven kent als cast:

 

Denzel Washington als Sam Chisolm, een bounty hunter, de leider van The Seven

Chris Pratt als Josh Farraday, en gokker met een voorliefde voor explosieven

Ethan Hawke als Goodnight Robicheaux, een scherpschutter

Vincent D'Onofrio als Jack Horne, een jager

Byung-hun Lee als Billy Rocks, een moordenaar

Manuel Garcia-Rulfo als Vasquez, een vogelvrije Mexicaan

Martin Sensmeier als Red Harvest, a Comanche strijder

 

m Magnificent7 Pathe Arena Amsterdam 20092016 Gwendolyne-0247We zijn terug in de tijd rond 1870. Het dorpje Rose Creek waar boeren hard werken voor hun families word bedreigd voor Bartholomew Bogue hij wil hun land hebben en betaalt daarvoor 20 dollar per kavel.

Voor die tijd is het misschien veel geld maar toch zijn de boeren niet van plan alles af te staan voor zo een beetje geld. Er moet een plan komen want binnen 3 weken komt Mr. Bogue weer terug met het geld en ook de aktes die ondertekend moeten worden. Daar komt Sam Chisolm (Denzel Washington) toevallig in het dorp terecht. Pas na een hoop smeekbedes om te helpen gaat hij overstag en wordt er naar de Magnificent 7 gezocht.

Nieuwsgierig hoe dit afloopt? Vanaf 22 september in de bioscoop THE MAGNIFICENT SEVEN draait vanaf 22 september in de bioscoop, ook in

IMAX.

www.magnificentsevenfilm.nl

www.facebook.com/Mag7NL

#Mag7

Tekst en fotografie: Gwendolyne van Erp

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage