Rode loper

ADIOS AMIGOS grootse première in Amsterdam: Foto's

m Premiere AdiosAmigos Tuschinski Amsterdam 05092016 Gwendolyne-9159
Maandagavond 5 september beleefde ADIOS AMIGOS haar officiele rode loper  première in het Tuschinski Theater te Amsterdam.

 

De film met in de bijzondere hoofdrollen Martijn Lakemeier, Yannick van de Velde, Bas Hoeflaak en Marga ‘t Ros gaat in aanwezigheid van cast, crew en BN’ers in premiere.

 

m Premiere AdiosAmigos Tuschinski Amsterdam 05092016 Gwendolyne-9163Aanwezige cast & crew:

Albert Jan van Rees (regisseur), Burny Bos (producent), Martijn Lakemeier, Yannick van de Velde, Bas Hoeflaak, Margôt Ros, Lieke-Rosa Altink, Loes Schnepper, Michaja Nicolai, Stefan Stasse, Indy van Dalen, Juul Vrijdag, Charlotte Timmers, Darya Gantura, Geert Lageveen, Christel de Laat en Laurien Riha,

 

m Premiere AdiosAmigos Tuschinski Amsterdam 05092016 Gwendolyne-9249Over de film:

Drie vrienden met een lichamelijke handicap (Yannick van de Velde, Martijn Lakemeier en Bas Hoeflaak) willen net als iedere andere twintiger wel eens met iemand naar bed. Maar dat is niet zo eenvoudig als je in een rolstoel zit of blind bent. Een van hen weet dat de meisjes in Salou veel minder kritisch zijn. Dus plannen ze, zonder dat hun ouders het weten, een roadtrip naar Spanje met verzorgster Lub (Margot Ros). Losgerukt uit hun vertrouwde omgeving worden ze echter al snel geconfronteerd met hun afhankelijkheid. En blijkt dat ze met harde humor hun diepste angsten niet kunnen verdoezelen.

 

m Premiere AdiosAmigos Tuschinski Amsterdam 05092016 Gwendolyne-9190Adios Amigos is een direct, aangrijpend en universeel verhaal over vriendschap en dromen in een leven met beperkingen. Gebaseerd op een verhaal van Mariano Vanhoof naar een origineel idee van Asta Philpot.

Adios Amigos draait vanaf 8 september in de bioscoop.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage