Rode loper

SUICIDE SQUAD première bij Vue Hilversum: Foto's

m Premiere Suicide Squad Vue Hilversum 03082016 Gwendolyne-9038Woensdag 3 augustus ging de bioscoopfilm SUICIDE SQUAD in première bij Vue Hilversum in Dolby Cinema, waarmee tegelijkertijd het eenjarig bestaan van de state-of-the-art bioscoopzaal gevierd werd.

Voorafgaand aan de vertoning van de film in Hilversum was er een wereldwijde live verbinding met de hoofdrolspelers in Londen waar tevens een première plaatsvindt. Andere landen die naast Nederland deelnemen aan de live verbinding met Londen zijn o.a. Mexico, Duitsland, Italië, Spanje en Zuid-Afrika.

m Premiere Suicide Squad Vue Hilversum 03082016 Gwendolyne-8981De première in Hilversum vond plaats in aanwezigheid van verschillende BN’ers en genodigden en alle gasten werden geheel in de stijl van de film op de rode loper verwacht.

m Premiere Suicide Squad Vue Hilversum 03082016 Gwendolyne-9032Synopsis
Het voelt goed om slecht te zijn… Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen super schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan.  U.S. intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

m Premiere Suicide Squad Vue Hilversum 03082016 Gwendolyne-9000SUICIDE SQUAD is geschreven en geregisseerd door David Ayer (Fury, End of Watch) en gebasseerd op de bekende DC Comics personages. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar® genomineerde Will Smith (Ali, The Pursuit of Happyness), Oscar®winnaar Jared Leto (Dallas Buyers Club), Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, Focus), Joel Kinnaman (Run All Night,  The Killing), Cara Delevingne (Anna Karenina, Paper Towns) en Oscar®genomineerde Viola Davis (The Help, Doubt). De film is geproduceerd door Charles Roven en Richard Suckle, met Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson en Geoff Johns als uitvoerende producenten.

m Premiere Suicide Squad Vue Hilversum 03082016 Gwendolyne-9013Er zijn buitenaardse dingen aan de hand in de stad. Een man valt op het perron van het station neer en blijkt bezeten te zijn. Het is nog maar even of Enchantress heerst over de aarde.
Amanda Waller bedenkt een plan om de meest grote moordenaars welke allemaal levenslang uit de cel te halen om dit te stoppen.

Hoe krijg je zo een stelletje ongeregeld toch in het gareel? De Suicide Squad ruikt immers aan de vrijheid. Hoe krijg je zo'n team tot een team en laat je hen deze taak voltooien. SUICIDE SQUAD is vanaf 4 augustus 2016 te zien in de bioscoop

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage