Rode loper

STAR TREK BEYOND beleeft premiere in Amsterdam: Foto's

m Premiere StarTrek PatheArena Amsterdam 20072016 Gwendolyne-8743STAR TREK BEYOND is het lang verwachte nieuwe deel van de populaire Star Trek franchise, gecreëerd door Gene Roddenberry.

Het derde deel is opnieuw geproduceerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en is geregisseerd door Justin Lin (Fast Five, Fast & Furious 6). Op 20 juli ging deze in premiere in Pathe Arena in Amsterdam.

m Premiere StarTrek PatheArena Amsterdam 20072016 Gwendolyne-8772Met o.a. Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Anton Yelchin, Karl Urban, John Cho, Idris Elba en Sofia Boutella.

De crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Captain Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Scotty (Simon Pegg) en Sulu (John Cho), verkent de verste uithoeken van de ruimte in de nieuwe bioscoopfilm STAR TREK BEYOND. Hier krijgt de bemanning te maken met een mysterieuze nieuwe vijand die de Federatie zwaar op de proef stelt.

star-trek-1400-1Op deze zinderende zomer avond is jullie recensent aanwezig bij de speciale vertoning van Star Trek Beyond, het 3de deel opnieuw geproduceerd door JJ Abrams. "Ik was zelf vergeten dat ik Star Trek dus wél leuk vind totdat de film begint en het alom bekende "Beam me up Scotty" schalde waarna ik er eens goed voor ben gaan zitten. De film is spannend van begin tot eind er gebeurt zoveel de complete bemanning word op de proef gesteld door een mysterieuze nieuwe vijand die eigenlijk helemaal niet zo nieuw blijkt te zijn.

De USS Enterprise stort zelfs neer hoe gaan ze dit oplossen?
De bemanning wordt ontvoerd,  op het bekende zestal na die samen met een vrouw die al tijden daar gestrand is, de bemanning gaat bevrijden en dus de aanval aangaat. Alles word gebruikt van een motor tot illusie en zelfs keiharde muziek maar hoe komen ze er weer weg?
Twijfel niet en ga deze film in de bioscoop bekijken! ****

Fotografie en tekst: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage