Rode loper

Tom Hanks, Ron Howard en Irrefan Khan in Singapore voor INFERNO

m InfernoPhotoCall  2
Regisseur Ron Howard en acteurs Tom Hanks en Irrfan Khan waren in Singapore waar zij een persconferentie hebben bijgewoond en aanwezig waren bij een speciale photocall.

m Inferno  Singapore 1Bekijk de 360° video: https://youtu.be/_Ue-fTpPyyY
Bekijk de motion poster: http://tinyurl.com/zlwyh64

INFERNO is de nieuwe spannende thriller van regisseur Ron Howard (The Da Vinci Code), gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks.

m InfernoPhotoCall  10In INFERNO wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

m InfernoPhotoCall  4Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Met o.a. Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster en Sidse Babett Knudsen.

m InfernoPC5Geregisseerd door Ron Howard (The Da Vinci Code, Angels & Demons). Geschreven door David Koepp. Gebaseerd op het boek van Dan Brown.

INFERNO draait vanaf 13 oktober in de bioscoop.
www.facebook.com/InfernoFilmNL
#InfernoFilm

Fotografie: UIP

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage