Rode loper

Daniel Radcliffe geeft startsein voor De Nationale Filmdagen: Foto's

m IMG 5918aDe Britse acteur Daniel Radcliffe heeft de eerste editie van De Nationale Filmdagen geopend. Hij was vandaag in Amsterdam ter promotie van zijn nieuwste film What If.

Het officiële startsein voor De Nationale Filmdagen werd zojuist door Radcliffe gegeven in bioscoop Pathé Arena, alwaar What If vertoond wordt als openingsfilm. De opening in Pathé Arena vanavond was uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Van donderdag 18 t/m woensdag 24 september is What If (evenals alle andere films) in de bioscoop te zien tegen het actietarief van €5,-

 

m IMG 9454WHAT IF

What If vertelt het verhaal van Wallace (Daniel Radcliffe) wiens hart al meerdere malen gebroken is, maar wie toch in ware liefde en romantiek blijft geloven. Wanneer hij Chantry (Zoe Kazan) tegenkomt klikt het gelijk en de twee raken bevriend. Chantry woont samen met haar vriend en Wallace komt net uit een relatie, toch is de chemie tussen hen overduidelijk… wat als je beste vriend de liefde van je leven blijkt te zijn? Regisseur Michael Dowse neemt de kijker op een lieve en grappige wijze mee in de zoektocht naar vriendschap en liefde. 

 

m IMG 9470What If gaat op donderdag 18 september in release in Nederland.

 

m IMG 9501De Nationale Filmdagen

De Nationale Filmdagen zijn een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB) in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Filmdistributeurs (NVF). Tijdens De Nationale Filmdagen willen de bioscopen en filmtheaters het publiek laten zien dat film zich nergens zo laat ervaren als op het witte doek. De Nationale Filmdagen vinden plaats van 18 t/m 24 september. Bezoekers kunnen gedurende deze periode in heel Nederland voor slechts € 5,- naar alle films.

Fotoverslag: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage