Recensies

Jack Reacher 2: Never Go Back speciale voorstelling in Pathe Arena

jack reacherJack Reacher 2: Never Go Back is de nieuwe actie-thriller met Tom Cruise (Mission Impossible franchise, Edge of Tomorrow) van regisseur Edward Zwick (The Last Samurai, Blood Diamond).

Jack Reacher: Never go back alweer deel 2 van de JACK REACHER uit 2012 en is gebaseerd op het 18e boek uit de populaire Jack Reacher boekenreeks van schrijver Lee Child getiteld Never Go Back


m Premiere JackReacher PatheArena Amsterdam 19102016 Gwendolyne-0597Verslag

Er liggen een paar mannen levenloos op de grond, politie arriveert en vraagt wat er nu helemaal gebeurd is. Is er misschien een truck over ze heen gereden? Twee mannen wijzen richting het wegrestaurant naar de man die binnen op een kruk rustig koffie aan het drinken is "Nee dat was hij" werkklinkt het. De politie gaat voorzichtig met getrokken pistolen naar binnen en dwingen hem zich rustig om te draaien. Het blijkt Jack Reacher te zijbn. Ze slaan hem in de boeien. Jack begint te glimlachen knikt naar de telefoon aan de muur en zegt "zo meteen gaat de telefoon en daarna ga jij in plaats van ik met boeien om hier de deur uit". De agent barst in lachen uit "wat een mooie voorspelling is dat" en daar gaat de telefoon....
Het lachen vergaat hem de telefoon blijft maar rinkelen uiteindelijk neemt de agent op en inderdaad: hij word opgepakt.

m Premiere JackReacher PatheArena Amsterdam 19102016 Gwendolyne-0611Jack Reacher moet de waarheid achter een groot overheidscomplot bloot weten te leggen om zijn naam te zuiveren. Continu op de vlucht, onthult Reacher een mogelijk geheim uit zijn verleden, dat zijn leven voorgoed zou kunnen veranderen maar eerst moet hij achterhalen of het allemaal wel klopt.

 

m Premiere JackReacher PatheArena Amsterdam 19102016 Gwendolyne-0605Voordat je JackReacher2 in de bioscoop gaat zien, bekijk dan eerst Jack Reacher (deel 1) via iTunes.
He doesn't care about proof, he doesn't care about the law, he only cares about what's right.
http://apple.co/2dWPUfv

De film draait vanaf 20 oktober a.s. in de bioscoop.

Verslag en fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimage