Recensies

Matt Damon terug als Jason Bourne

image004Matt Damon is terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Damon wordt in deze film bijgestaan door Alicia Vikander (The Danish Girl), Vincent Cassel (Black Swan), Tommy Lee Jones en Julia Stiles.

In JASON BOURNE keert de voormalig, meest gevaarlijke agent van de CIA, Jason Bourne terug vanuit de anonimiteit.

Na The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne franchise. Jeffrey Weiner en Frank Marshall van Captivate Entertainment hebben de film geproduceerd, met als co-producenten Greengrass, Matt Damon, Gregory Goodman en Ben Smith. Het scenario is geschreven door Greengrass en Christopher Rouse en gebaseerd op de personages gecreĆ«erd door Robert Ludlum. 

 

JASON BOURNE draait vanaf 28 juli a.s. in de bioscoop.

Matt Damon is terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Damon wordt in deze film bijgestaan door Alicia Vikander (The Danish Girl), Vincent Cassel (Black Swan), Tommy Lee Jones en Julia Stiles. In JASON BOURNE keert de voormalig, meest gevaarlijke agent van de CIA, Jason Bourne terug vanuit de anonimiteit.

Na The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne franchise. Jeffrey Weiner en Frank Marshall van Captivate Entertainment hebben de film geproduceerd, met als co-producenten Greengrass, Matt Damon, Gregory Goodman en Ben Smith. Het scenario is geschreven door Greengrass en Christopher Rouse en gebaseerd op de personages gecreƫerd door Robert Ludlum.

www.facebook.com/BourneNL
www.jasonbourne.nl
#JasonBourne

 

jason1Recensie

Jason Bourne is back en hoe!

Na negen jaar niet op het witte doek verschenen te zijn is hij weer terug: Jason Bourne, de meest gevaarlijke voormalig agent van de CIA.  In de film is hij daadwerkelijk negen jaar in de anonimiteit geweest en doet tegenwoordig aan vechtsport voor geld.
De flash-backs naar David Webb worden steeds heftiger. Nicky (Julia Stiles) breekt virtueel in bij de CIA en daar begint het verhaal. Binnen een uur word er achterhaald dat zij het was en ook waar ze vervolgens heen gaat. De weg naar Bourne is gestart. De CIA zit hen binnen de kortste keren op de hielen en de jacht op Bourne is geopend met nog de twijfel of ze hem terug moeten halen of opruimen....
Hou je van actie? Dan moet je zeker naar deze nieuwe Bourne-film gaan, want af en toe vergeet je gewoon te ademen van spanning. Door Gwendolyne van Erp ****