Nieuws

Studio 100 lanceert gloednieuwe kinderheld 100% Wolf

wolf 100  WolfEr is een nieuwe held in het land... Freddy, een onweerstaanbare roze poedel die ervan droomt om een echte weerwolf te worden! Studio 100 lanceert op 7 oktober 2020 in samenwerking met Splendid Film de animatiefilm 100% wolf.

100% wolf is een uniek verhaal over vriendschap, mysterie & humor, gebaseerd op het gelijknamige boek van de Australische schrijfster Jayne Lyons.

100% wolf

Freddy en zijn familie bewaren al eeuwenlang een groot geheim. Overdag zijn ze gewone mensen, maar 's nachts transformeren ze in weerwolven. Normaal zou Freddy op zijn veertiende verjaardag ook transformeren in een weerwolf, maar dat loopt fout. In plaats daarvan verandert hij in... een roze poedel. Dit betekent het begin van hilarische avonturen, want Freddy heeft ondanks alles maar één missie: bewijzen dat hij voor 100% een wolf is. Tijdens zijn zoektocht beseft Freddy dat hij, ondanks zijn roze, ontplofte kapsel, misschien niet 100% wolf is... maar wel 100% held.

Internationaal karakter

100% wolf is een productie van Flying Bark Productions en komt uit in Australië, Japan, Vietnam, Portugal, Rusland, Polen, ...

Studio 100 en Splendid Film brengen de animatiefilm "100% Wolf" op 7 oktober 2020 uit in Nederland.

@Studio 100 @Royal Promotions