Nieuws

Biografie van ballerina Igone de Jongh verschijnt dit najaar

Cover Igone - klein

Op 24 september verschijnt bij uitgeverij Spectrum het boek Igone - de biografie over Igone de Jongh, de enige ballet soliste ter wereld.

 

Het openhartige en eerlijke verhaal van de enige Nederlandse soliste ter wereld, werd geschreven door Marcel Langedijk

Igone de Jongh, de enige Nederlandse soliste ter wereld werkt samen met journalist en schrijver Marcel Langedijk aan het boek dat een kijkje geeft achter de schermen van de normaal gesproken ontoegankelijke en onaantastbare wereld van ballet.

 

Na 24 jaar bij Het Nationale Ballet nam Igone de Jongh in oktober 2019 afscheid van het prestigieuze gezelschap. Dansen is haar allesomvattende passie, en daarin wil ze nu nieuwe wegen inslaan. Maar wie ben je als dat wat jouw levensstijl heeft bepaald, wegvalt? En hoe vind je jezelf opnieuw uit?

 

Igone – de biografie is het verhaal van een absolute ster, een Nederlandse ballerina die de wereldtop bereikt. Maar ook van een vrouw die probeert als moeder, vriendin en echtgenote alle ballen hoog te houden en ondertussen haar eigen koers te varen. In de biografie vertelt Igone openhartig over haar bijzondere en turbulente leven, over de wondere wereld van klassiek ballet en de kracht die je kunt putten uit de moeilijkste momenten. @Uitgeverij Spectrum

AUTEUR: MARCEL LANGEDIJK
AANTAL PAGINA'S: 256
UITVOERING: PAPERBACK
ISBN: 9789000370269
PRIJS: € 20,99
ISBN E-BOOK: 9789000374151
PRIJS E-BOOK: € 12,99
GENRE: LIFESTYLE
IMPRINT: SPECTRUM