Nieuws

Noortje Herlaar te zien in derde Soof-film

SOOF 3 STILLS  Millstreet Films KeyFilm Fotograaf Martijn van Gelder MR CB9A8327 XNoortje Herlaar speelt een rol in de derde SOOF-film, die eind dit jaar is te zien. Zij is te zien als een arts die in de levens van Soof en haar familie komt. Dat maken producenten KeyFilm en Millstreet Films bekend.

Eerder werd naar buiten gebracht dat Sarah Janneh, Teun Stokkel, Rick Paul van Mulligen en de Engelse acteur Manpreet Bachu (Humans, The Royals) ook aan de cast zijn toegevoegd. Zij zijn te zien naast de bekende SOOF-cast die o.a. bestaat uit Lies Visschedijk, Fedja van HuĂȘt, Dan Karaty, Anneke Blok, Dick van den Toorn en Elise Schaap. Dutch FilmWorks brengt de film dit najaar uit in de Nederlandse bioscopen.

 

SOOF 3
In SOOF 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

 

Over SOOF
SOOF 2 trok bijna 900.000 bioscoopbezoekers en de eerste film SOOF werd door 786.000 mensen bezocht. Twee seizoenen van de tv-serie waren zeer succesvol op RTL 4 en Videoland. @Dutch Filmworks en Millstreet Films

Foto: Martijn van Gelder