Nieuws

Nederlandse stemmencast The Willoughboys

TheWilloughbys Vertical Main RGB NL

The Willoughbys is de nieuwe Netflix animatiefilm voor de hele familie! De Nederlandse stemmencast is nu ook bekendgemaakt.

Soundos el Ahmadi, Tjitske Reidinga, Paul Groot, Johnny Kraaijkamp jr.,Patrick Martens, Vajèn van den Bosch, Murth Mossel en Wart Kamps zijn te horen in de tweede Netflix Original animatiefilm: The Willoughbys. Ze spreken de Nederlandse stemmen in van de hoofdpersonages voor de familiefilm die op 22 april wereldwijd op Netflix verschijnt.

 

Familiefilm voor het hele gezin

De kinderen van het gezin 'The Willoughbys' zijn ervan overtuigd dat ze beter zichzelf kunnen opvoeden, dus bedenken ze een slim en geniepig plan en sturen hun ouders op een gevaarlijke vakantie. Jane, Tim en de tweeling komen er echter tijdens hun avonturen thuis achter wat de ware betekenis van familie is.

 

De Amerikaanse stemmencast van The Willoughbys bestaat onder meer uit Will Forte, Maya Rudolph, Alessia Cara, Terry Crews, Martin Short, Jane Krakowski, Sean Cullen en Ricky Gervais. The Willoughbys is geregisseerd door Kris Pearn. @Netflix